Gyermekvédelmi tréningek

A júniusban gyermekvédelemre és gyermekjogokra fókuszáló, gyakorlatorientált, interaktív tréning sorozatot indítunk, melynek célja, hogy a munkatársak (mentorok, koordinátorok) és a Magyar Cserkészszövetség tagjai, elsősorban a vezetők (fiatalok és felnőttek) ismeretei bővüljenek.

A tréning további kiemelt célja, hogy a Magyar Cserkészszövetség tagjai és a projektben dolgozó munkatársak a tréningen szerzett gyerekjogokkal kapcsolatos ismeretei, pedagógiai módszerei is összhangban legyenek a hatályos gyermekvédelmi protokollal, azt magabiztosan használják. Cél, hogy hosszú távon elterjedjen egy, a gyerekek legfőbb érdekeit szem előtt tartó, gyermekjogi szempontból is releváns szemlélet, attitűd és belső eljárásrend. 

Az első két dátum elsősorban a csapatmentoroknak, az önkéntes segélyvonal ügyelőknek és az esélyteremtő modul munkatársainak szól.   

Dátumok

2019. június 5. (szerda) 

2019. június 12. (szerda)

2019. június 22. (szombat)

Ebédet biztosítunk, a jelentkezéskor tudsz kérni igény szerint diétás, vegetáriánus, stb. étkezést.

A június 22-i eseményre a vezetőképzésben érintettek az alábbi facebook oldalon tájékozódhatnak: infók az eseménynél, jelentkezés ugyanott. A határidő: június 7.

Időpont

9:30-16:30

Helyszín

Kőleves Vendéglő

1075, Budapest, Kazinczy utca 41. 

A képzéseket az Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projekt támogatja.