Jön a Gubacs – vár a Scoutland!

Gubacs fesztivál

Örömmel adjuk hírül: elérhető a Gubacs Fesztivál jelentkezési felülete honlapunkon: http://gubacsfesztival.hu/

Hogy miért gyertek el?

  1. Ezt a rendezvényt nektek, (elsősorban felnőtt korosztályú) cserkészeknek szervezzük. Jöhettek szórakozni egy cserkész eseményre, ahol nem kell plusz munkát vállalni – de lehet;
  2. Elhozhatod a családodat, de a barátaidat is;
  3. Jók, értékesek a programok;
  4. Gyönyörű a helyszín;
  5. Ingyenes;

… Még rengeteget lehetne róla írni, de jobb, ha ti néztek utána.

A rendezvényre nem csak cserkészeket várunk, de szeretnénk, ha elsősorban a mozgalmat szolgálná, és mi lennénk túlsúlyban.

Hajrá, várunk benneteket!

Jelentkezési határidő egyelőre nincs, de a szálláshelyek és a kemping befogadóképessége korlátozott.

A fesztivált a Lépj át a határaidon! projekt támogatja.

Scoutland #2

Idén is lesz Scoutland, melynek ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont, augusztus 16-18 között. A múlt nyáron debütált rendezvény célja, hogy a „klasszikus” cserkész programok mellett, kötetlenebb keretek között is találkozhassatok egymással, kipihenhessétek a táborokat, és a nyarat egy nagy közös bulival koronázzátok meg. Az ingyenes programokra regisztrálni már tudtok a honlapunkon:www.scoutland.hu, amelyen hamarosan minden egyéb információ elérhető lesz. További részletekről itt olvashattok.

Programok terén idén is igyekeztünk minél színesebb választékkal készülni, és a gondtalan szórakozás mellett az önfejlesztésre, önképzésre is hangsúlyt fektetni. Ennek köszönhetően nappal különböző előadások, workshopok, sportprogramok, este pedig koncertek, bulik várnak Benneteket!

A Scoutland célcsoportja a lazítani vágyó kósza és vándor korosztály éppúgy, mint a következő cserkészév előtt feltöltődni kívánó vezetők. Várunk tehát minden 16 év feletti cserkészt, és a mozgalmunk értékrendjével egyetértő barátaitokat is!

A rendezvényt az Imre herceg terv – közelebb egymáshozprojektnek köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérdés esetén keressetek bátran!

A szervezők nevében:

Hoffmann Ferenc főszervező

hoffmann.ferenc@mcssz.hu