Gasztrovás

Vezetőknek szóló gasztronómiai cikkek, receptek, praktikák – tábori körülmények között

A paprikáskrumpli és a lekváros kenyér talán a leggyakoribb étel a táborban. Jók ezek, csak unalmassá válhatnak egy idő után. Adunk nektek néhány tippet, mit lehet könnyen elkészíteni…

 

Igazi pásztorétel, szabadtűz, bogrács és csak néhány alapanyag kell hozzá. Látszólag egyszerűnek tűnik a dolgunk, ám a tészta és a krumpli készülési ideje és természete kicsit trükkössé teszi…

 

Ha besokaltál már a főtt tésztától, hogy minden évben sajtos-tejfölös spagetti van, krumplis kocka meg lekváros metélt a táborban – íme pár okosság köretre, egytálételre. Az előtábori fizikai…

 

Szereted a halat? Ha nem, ezzel a fogással bekerülhet a kedvenceid közé. Ez a hal hófehér húsú, ízletes fajta, földközi-tengeri tenyészetekben él. Nem kell aggódni a szálkák miatt sem,…

 

Az első lépés: készíts bevásárló listát. Ha receptekre keresel az interneten vagy a szakácskönyvekben érdemes figyelni az adagokat, általában négy személyre adják meg az alapanyagok mennyiségét. Menjünk el…

 

Vasárnap délelőtt egyre többen veszik az irányt a budapesti belváros Kazinczy utcája felé. Ez a szűk kis utca világhíres szórakozóhelyeiről, fesztiváljairól, műemlék épületeiről és sokszínű kultúrájáról. Gyertek termelői…