Bemutatkozunk!

A cserkészmozgalomban aktív szerepet vállaló cserkésztestvérekkel dolgozunk, és külön öröm olyan munkatársakat találni, akik maguk is megtapasztalhatták gyermekük cserkészetben megélt erényeit. Ismerjétek meg Németh-Nagy Melinda cst. (412.), Bartik-Vári Andrea és Arany János csst. (2.) történetét.

Németh-Nagy Melinda

A 412. Kalazanti Szent József cserkészcsapat tagja. 1990-ben tett kiscserkész ígéretet, majd néhány év kihagyás után 1998-ban cserkészfogadalmat. 1999-ben őrsvezetői, 2001-ben kiscserkészvezetői, 2009-ben segédtiszti, 2013-ban pedig cserkésztiszti képesítést szerzett. Cserkészcsapatában tevékenykedett őrsvezetőként, rajparancsnokként, csapatparancsnok-helyettesként, majd csapatparancsnokként.

Munkatapasztalatot szerzett minőségirányítási és projektmenedzsment területen is, illetve a TÁMOP 5.2.8 alatt a nevelési kiadványok munkacsoport vezetésért felelt az MCSSZ-ben. A most futó projektben is nevelési kiadványok összeállításával foglalkozik. Szabadidejét elsősorban férjével és négy gyermekével tölti, szeret túrázni, minél több időt a természetben lenni.

Bartik-Vári Andrea

Ötödik éve az MCSSZ munkatársa, 2014-2017 között a Nagykovácsi Kastély Komplexum projekt asszisztense. Feladata a projekttel kapcsolatos adminisztráció.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán végzett 2002-ben, alapvégzettsége tanár. Ezt követően mentálhigiénés szakember diplomát szerzett. 2002-2011 között a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete tudományos segédmunkatársaként dolgozott, ahol tapasztalatot szerzett az oktatásszervezés ill. kutatásszervezés területén, valamint bekapcsolódott az intézet kutatócsoportjának munkájába. 2011-ben elvégezte a Magyar Pszichodráma Egyesület pszichodráma asszisztens képzését. Amivel a hálózatot segíti: Irodai adminisztráció, hálózati adminisztráció, szakmai fejlesztés.

12 éve házas, cserkész szülőként Budakeszin él. Szívügye az iskola és a nevelés. Szabadidejében olvas és túrázik.

Arany János

A budapesti 2. Sík Sándor Piarista Cserkészcsapat tagja. 2008-ban tett fogadalmat, 2009-ben őrsvezetői, 2013-ban segédtiszti képesítést szerzett. 2013-2015 között kiképző a 18+ ŐVVK-ban, 2015-től az I-X. STVK-ban dolgozik kiképzőként. Tagja a KKK (Kiképzőképző) munkacsoportnak. Csapatában a csapatalapítvány működéséért felelős vezető. A projekt keretében azon dolgozik, hogy a táborozás szabályszerűbb, zöldebb legyen, és megfelelő segítség álljon rendelkezésre a szervezéshez.

Szabadidejében szívesen olvas, van a barátaival, és szeret a természetben lenni.

Munkatársaink az Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projekt céljai magvalósításáért tevékenykednek.