Összefogás a jövőért

Mit tehetünk közösen a hátrányos helyzetű fiatalokért?

Műhelymunka és szakmai találkozó lesz május végén

Összefogás a jövőért, hiszen a gyermekek jelentik a jövőt. Ők azonban a jelenben élnek, éppen ezért értük most kell tennünk. Találkozónk témája a gyermekek – kiemelten a hátrányos helyzetben, szegénységben élők, és azok, akik védelemre szorulnak. Regisztációt, jelentkezési lapot, és további részleteket a május 25-én megrendezendő ingyenes eseményről itt találhattok.

Mindegyikünk ott segít, ahol tud. Mindannyian fiatalokra és gyerekekre fókuszálunk, a céljaink hasonlóak, a módszereink azonban mások. Szakemberek, civilek és cserkészek egymás mellett dolgozunk, mégsem ismerjük a másikat – a műhelymunka keretében ezen szeretnénk változtatni. Az eseményen az I.- X. kerület cserkészvezetői és a régióban tevékenykedő civil szakmai szervezetek képviselői vesznek részt.

IDŐPONT: 2019.05.25. HELYSZÍN: Kőleves Vendéglő, 1075 Budapest, Kazinczy utca 41.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, hogy részvételi szándékod legkésőbb május 16-ig jelezd az alábbi jelentkezési lap kitöltésével!  

A programról további részleteket itt találhattok.

Az „EFOP-1.3.6-17-2017-00001 Imre herceg terv – közelebb egymáshoz” projekt keretében az év során több workshopot tervezünk tartani országszerte, hogy minél teljesebb képet kaphassunk. Nem kevesebbet tűztünk ki magunk elé, mint megszólítani a helyileg érintett civil szervezeteket, szakembereket és a cserkészcsapatok vezetőit (őrsvezetőtől a csapatparancsnokig), hogy összehozzunk egy olyan szakmai napot, ahol mindenki gazdagodhat a másik által. Lehetőség nyílik szakmai beszélgetésre, módszertani egyeztetésre, gyakorlati és elméleti tudás elmélyítésére.

Étkezést biztosítunk.

Az esemény részleteiért keresd bizalommal Molnár Luca szakmai munkatársat: molnar.luca@mcssz.hu