Színező kiscserkészeknek

Családos cserkészeknek és kiscserkészeknek készítettünk egy színezőt. Hogy álltok a kihívás elé? Hetekig együtt lesz a kis csapat, a vírus idején csak élelemért és gyógyszerért lesz célszerű kiszállni az önkéntes karanténból. Home office, távmunka – online az egész világ. Adunk most pár tippet, hogy időnként visszatérjünk a virtuális térből a valóságosba.

Ha már előbányásztátok a régi társasokat, hiányos legót és százszor felolvasott mesekönyvet de még mindig hiányzik valami a gyerekeknek, igyekszünk ötleteket adni a következőkben. Az MCSSZ munkatársaiként mi is otthonról dolgozunk, közben törjük a fejünket, mivel lehetne vidámmá, kreatívvá és cserkésziessé tenni a mindennapokat. 

Fogadjátok szeretettel grafikusunk, Zsu színezőjét, amit kiszínezni és “befejezni” ajánlunk a kcs-knak, de akár még a nagyobbaknak is. A sorozat hét darabból áll, többször és sokféleképpen lehet felhasználni témák, évszakok, jelenetek szerint. Találjatok ki minél változatosabb megoldásokat, amiben az egész család megélheti a kreativitását!