Most igazán legális a neten lógni! Karanténban gépezzünk értelmesen

Saját magad, családod vagy őrsöd számára is tudunk ajánlani ingyenesen elérhető tartalmakat, melyek nem csak műveltségedet építik, de még jól is szórakozhatsz közben. Több száz hangoskönyv, giga mesetár online! Mindjárt mutatjuk hol éred el őket.

Petőfi János vitéze, Karinthytól a Tanár úr kérem…, Rejtő regények, Benedek Elek válogatott mesék. Kosztolányi, Móricz, Gárdonyi, Krúdy, Móra – és ezek csak a klasszikusok! Összesen 358 hangoskönyv vált elérhetővé ingyen a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) online polcain. Kereshettek benne a feltöltés dátuma és a szerző, főcím szerint. Az első könyv mi más lehetett volna, mint a Biblia 2010-ben, a legutóbbi feltöltés pedig Mihályi Antal író A szkarabeusz titka című kalandregénye.

További több mint 400 interaktív hangos mesekönyv tölthető le egy hónapon át! A BOOKR Kids meséivel játékos formában fedezhetők fel az olyan klasszikusok, mint A Pál utcai fiúk, A kis herceg és sok más. A Mesetárban klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János.

Cserkésztartalom is található ám online, ha még nem olvastad volna el Bi-Pi “Scouting for boys” című alapművét. A könyvet ITT találjátok meg.

Jó olvasgatást, jó szórakozást nektek!