10 rászoruló cserkészt tudunk támogatni 9 hónapon át!

A koronavírus gazdasági hatásaira reagálva a Magyar Cserkészszövetség szeretné azon cserkészek családjait támogatni, akiknek jelentős bevétel kiesés miatt veszélybe került a mindennapi megélhetésük. A meghirdetett adománygyűjtésünk eddigi eredményei alapján áprilisban eddig 140.000 Ft-t tudtunk átutalni, jelenleg 10 cserkészt illetve családját segítve. Az adománygyűjtés továbbra is zajlik, hálásan köszönjük az eddigi támogatásokat! 

Nincs túl kicsi segítség!

2020. decemberi végéig egy 9 hónapig tartó adománygyűjtésbe kezdtünk, amihez további támogatókat keresünk. Arra kérünk Benneteket, gondoljátok át anyagi helyzeteteket és lehetőségeitekhez mérten csatlakozzatok a kezdeményezéshez. A felmerülő kérdéseitekre remélhetőleg választ találtok ezen az oldalon: https://mu.cserkesz.hu/segits/. Ha mégsem, írjatok a tamogatas@mcssz.hu címre. Ha benne vagytok, jelezzétek ezen az űrlapon.

Kérjük, hogy az utalásokat tegyétek is meg, legkésőbb minden hónap 10-éig.

Ezzel párhuzamosan, várjuk olyan cserkészek, családok jelentkezését, akiket a válság időszaka már most, vagy a közeljövőben padlóra tesz/tett. Ezen az űrlapon jelezhetitek felénk. Kérjük, hogy nézzetek körül az őrsökben, csapatoknál, továbbítsátok a lehetőséget másoknak is! Bízunk benne, hogy ha csak egy kicsivel is, de könnyebbé tudjuk tenni a helyzeteteket!

További részleteket szintén a honlapon keresztül értek el.