Civil pénzügyi tanácsadás – online képzés cserkészektől

A kurzus célja, hogy segítsük a civil szervezettel rendelkező csapatokat a szabályoknak megfelelő pénzügyi működésben tanácsadással, személyes konzultációval. Élj a lehetőséggel és kérdezd a felkért szakértőket, ha elakadtál egy üggyel, ha bizonytalan vagy, esetleg tisztázni szeretnél néhány bevett működési modellt a saját szervezetednél.

Miről lesz szó?

A kurzus tananyagának fókusza az éves beszámolási időszakon van, alapozó ismereteket ad a civil szervezetek pénzügyi működéséről, de természetesen más jellegű kérdéseket is feltehetsz a megfelelő helyen/személyesen. Kérdéseidre dr. Orosz Ágnes, pénzügyi szaktanácsadó válaszol, 2020. június 30-ig. A konzultációs lehetőség apropóját az éves beszámolási időszak adta, de ettől eltérő pénzügyi ügyeknek, kérdéseknek megvitatására is szabad a pálya.

A kurzus elvégzését 16 év felett ajánljuk olyan cserkészeknek, cserkészvezetőknek, akik a csapatukhoz tartozó civil szervezet adminisztrációs, pénzügyi munkálataiban vesznek részt, és ezzel kapcsolatos kérdéseik, megoldandó problémáik vannak.

A kurzus két részből áll:

  • Kérdezz-felelek
  • Személyes konzultáció

Jelentkezni itt tudtok.

Az esemény a Lépj át a határaidon! projekt keretében valósul meg.