Jogszerű civil működés a gyakorlatban – online képzés cserkészektől

A kurzus célja, hogy segítsünk eligazodni a jogszabályok világában a civil szervezettel rendelkező cserkészcsapatoknak. Ha szervezet alapításában gondolkodtok, vagy most vetted át a civil szervezetet az elődödtől, végezd el a kurzust. Ha speciális kérdésed van, akkor is jó helyen jársz, a kurzus elvégzése után részt vehetsz egy személyes konzultáción is.

Miről lesz szó?

Ha végigcsinálod a kurzust, lesz egy alap képed a civil szervezetek működéséről, megismerkedsz a legszükségesebb jogi fogalmakkal, hosszútávon használhatod a szakmai anyagokat és segédleteket. Legnagyobb lehetőség a fentieken kívül, hogy szakértők válaszolják meg feltett kérdéseidet és részt vehetsz egy személyes konzultáción is (online).

A kurzus elvégzését 16 év felett ajánljuk olyan cserkészeknek, cserkészvezetőknek, akik gondolkoznak civil szervezet alapításában, vagy szeretnének jobban belelátni a civil szervezetk működésébe, esetleg aktívan részt vennének csapatuk ilyen típusú feladataiban. A szakértői részvétel miatt olyanokat is várunk, akik az általános működéssel úgy gondolják, képben vannak, de 1-2 speciális kérdésben örülnének segítségnek.

Jelentkezni itt tudsz.

Az esemény a Lépj át a határaidon! projekt keretében valósul meg.