Őrsvezető Találkozó Nemesvámoson

Az idei IV. kerületi őrsvezető találkozót a segédtiszt jelöltek szervezték. Mivel többségük Veszprém környékéről való, ezért Nemesvámost választották helyszínnek, ahol egyben a kerületi elnökség székhelye is van.

Szálláshelyet az eseményhez a Fatima ház szolgáltatott teljes ellátással, illetve itt volt lehetőség a rendezvény lebonyolítására is a közösségi termekben. Keretmese gyanánt egy cs-faktor nevezetű tehetségkutató programot választottak, és a résztvevők ebben mint versenyzők vettek részt. Már az érkezésükkor  kiemelt figyelmet kaptak – akár a felkapott sztárok – és a paparazzi fotók, üdvözlő „pezsgő” után egy elegáns vacsora várta őket. Ezt követően még este egy táncházban volt részük, ahol ráhangolódhattak kicsit a szereplésre.

Másnap reggel hivatalosan is megtudták, hogy mi vár rájuk, és estére kis csapatokban egy-egy előadással kellett készülniük meghatározott támpontok mentén. A felkészülés mellett napközben volt lehetőségük más programokon is részt venni. Volt forgószínpad jellegű akadályverseny, egy érdekes Ki mit tud?, este pedig karaoke, just dance, szabadulószoba és egy casino várta őket. Az esti program előtt megtörténtek a fellépések, nagyon kreatív és színvonalas előadások születtek. Utolsó nap misén vettek részt, az eredményhirdetésen pedig megtudhatták, hogy a produkcióik milyen sikert arattak. 

A programot az Imre herceg terv – közelebb egymáshoz projekt támogatta.