Bemutatkozik a Lépj át a határaidon projekt kommunikációs csoportja!

Ismerjétek meg Németh Zsuzsanna grafikust, Farkas Zoltán online kommunikációst és Száler Tímea szakmai munkatársunkat.

Németh Zsuzsanna – grafikus

A 241. Bethlen Gábor cserkészcsapat tagja. 2004-ben tett fogadalmat. 2011-ben szerzett őrsvezetői képesítést a 18+ Őrsvezető Képzőben.

2015-ben végzett a Nyugat-magyarországi Egyetem Művészeti karán. A diploma megszerzése után kezdett grafikusként dolgozni különböző projektekben. Szabadidejében olvas, rajzol, túrázik, és kiállításokra jár.

Farkas Zoltán – kommunikációs munkatárs

2012-ben végzett a Nyugat-magyarországi Egyetem Gazdaságinformatikus szakán, majd 2014-ben a Széchenyi István Egyetem okleveles közgazdász szakán marketing stratégia szakirányon. Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián “Az Y-Z generáció személyes márkaépítése és online viselkedése a közösségi médiában” témáját vizsgáló munkájával szakmai különdíjat nyert. Utána Google gyakornoki programjában, majd egy YouTube specialist ügynökségnél, ezt követően a Sziget Produkciós irodánál dolgozott. Gyerekkorában a Scarbantia 364-es cserkészcsapat tagja volt. Online kommunikációs szakemberként célja olyan komplex kampányok megvalósítása a közösségi médiában, ami építi a magyar cserkészet márkáját.

Száler Tímea – szakmai munkatárs

A 140. sz. Pro Patria Cserkészcsapat tagja. 2000-ben tett kiscserkészígéretet, 2006-ban pedig cserkészfogadalmat. Egy évvel később, 2007-ben elvégezte az őrsvezetőképzőt az I-X. kerületi ŐVK-ban, EGER altáborban. Csapatában 2008-tól őrsvezető. 2015-ben segédtiszti képesítést szerzett a Gilwell-kagylós STVK 22/C táborában, majd megbízást kapott a csapatának kósza korosztályú rajának vezetésével. 2016-ban kiképzőként szolgált az Eger altáborban, 2017-ben a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében a Queensland-i (Ausztrália) magyar cserkészcsapat elindításán dolgozott. A hosszú cserkészévek alatt gyakran és szívesen kapcsolódott be különböző központi programok szervezésébe is (KNT, NNT, Erzsébet táborok, I-X. ker. Cserkésznap).

2015-ben szerzett BSc-s diplomát turizmus-vendéglátás szakon, 2018-ban marketing mesterszakos közgazdászként végzett. A projektben elsősorban a különböző partnerkapcsolatokért, és a más szervezetekkel való együttműködésekért lesz felelős.