Mi is az a CserKó?

Elindult a CserKó, azaz cserkész korosztályi munkacsoport, melynek tagjai Dalotti Anna(1909), Gordos Veronika (1119), Formanek Dénes(432), Hajdú Márton(140), Kovács Adorján (412).  
A munkacsoport a korosztályi szakveztői rendszer beindulásával jött létre. Két fő témával foglalkoznak: feladatuk egyrészt a cserkész korosztállyal kapcsolatba hozható VTK-k szervezése, illetve azok szervezésének összefogása a szövetségben, másrészt pedig a próbarendszer cserkész korosztályi részének frissítése, aktualizálása, mai igényekre és lehetőségekre való formálása. Természetesen mindkét kérdéskörrel a többi korosztályi munkacsoporttal összhangban, közös koncepciók mentén dolgoznak.
Első lépésként létrehoztak egy kérdőívet a próbarendszerrel kapcsolatban, melynek kitöltésére hívnak minden vezetőt, aki jelenleg is aktívan cserkész korosztályú őrssel foglalkozik, vagy esetleg korábban foglalkozott ezzel a korosztállyal. A cél a próbarendszert olyan fomába önteni, amely közös alapot tud nyújtani a csapatoknak a cserkészek neveléséhez. Annak érdekében, hogy ez a szándékunk minél sikeresebben teljesülhessen, szeretnénk kikérni a véleményeteket, meglátásaitokat.
A kérdőívet itt találjátok:

A kérdőív kitöltése 20 percet is igénybe vehet. Mivel meglehetősen sok kérdést foglalkozik a csapatotok próbarendszerével kapcsolatban, adott esetben érdemes lehet többen összeülni egy csapatból és úgy kitölteni, hogy minél relevánsabb információkat tudjatok nyújtani. Előre is köszönjük!!