Országos Elnökség tájékoztatása a koronavírus témájában XXXI.

Kedves Cserkésztestvérek!

A közelmúltban meghozott kormányzati intézkedések lehetővé teszik, hogy tovább egyszerűsödjön a cserkészprogramokhoz kapcsolódó járványügyi protokoll. A továbbiakban nem szükséges védettségi/oltási igazolvány a cserkészprogramokon történő részvételhez. Emellett a korábbiakban már jelzetteknek megfelelően lehetőség van a maszkviselés elhagyására is, amennyiben a program szervezője ezt biztonságosnak ítéli. 

Kérjük, hogy továbbra is minden élőben szervezett programnál járjatok el elővigyázatosan, a rátok bízottak egészségét és biztonságát példamutató módon vigyázva! A programokon legyetek különös figyelemmel a higiéniára (saját pohár- és edényhasználat, rendszeres kézmosás, fertőtlenítés stb.). Ha úgy látjátok indokoltnak, kérjétek, hogy a jelenlévők viseljenek maszkot! 

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó döntésekről az Országos Elnökség továbbra is e-mailben, az Országos Hírlevélen keresztül, illetve az MCSSZ Országos Elnökség Facebook oldalán keresztül tájékoztat Benneteket. Kövessétek ezen fórumokat is figyelemmel!

Jó munkát!

coAz országos elnökség nevében:

Hegyi Armand csst. (105.)
országos vezetőtiszt